Kod Bilmeden Kendi İnternet Sitenizi Yapmanıza Yardım Edecek 15 Araç

İnternet sitenizi, kişisel blogunuzu, portfolyonuzu ya da bu tarz herhangi başka bir şeyinizi yaratmak sizin için zorlayıcı ve pahalı olabilir. Bütün bu engelleri aşabilmeniz adına Product Hunt tarafından derlenen 15 yardımcı araç listesini türkçeleştirip güncelledik.


1) Cardd⇒

One-Page internet siteniz için basit, ihtiyaçlarınıza cevap veren çok fazla şeyi Cardd’da bulabilirsiniz.One-Page internet siteniz için pek çok bedava hizmeti burada bulabilirsiniz. Cardd’ı diğer araçlardan ayıran temel özelliği, One-Page internet sitenizi yaratırken verdiği tavsiyelerin spesifik, basit ve kullanışlı olması. Bütün bunlara eşlik ederken görsel açıdan da kullanıcıyı tatmin edebiliyor.


2) Template Stash⇒

Bedava temalar ve website taslakları bulableceğiniz harika bir araç.Bayılacağınız pek çok internet sitesi taslağını Template Stash’te bulabilirsiniz. Bütün bunlar, görsel çekicilik, kolay düzenlenebilirlik ve fonksiyonlarına göre seçiliyor. İsteklerinizi kategorilerine, anahtar kelimelerine ve yapımcılarına göre filtreleyip seçebiliyorsunuz. Böylece aklınızdakini tam anlamıyla bulabilme imkanı yakalıyorsunuz. Özellikle malzeme tasarımı ve portfolyonuzu oluşturmakla ilgileniyorsanız tam size göre.


3) Bubble⇒

Hiç kod bilmeden web uygulamarı yaratmak isteyenler için…Bubble sıfır kod bilgisiyle web veya mobil uygulama yazmak isteyenlere yardımcı oluyor. Oluşturmak istediğiniz sayfaya hedeflediğiniz gibi kolayca yazı, video, harita, ikonlar, fotoğraflar, butonlar ve çok daha fazlasını yerleştirebiliyorsunuz. Tüm ekleme ve çıkarmalarınızı hayalinizdeki gibi uygulayabiliyor, düzenleyebiliyorsunuz.


4) HTML to WordPress⇒

HTML koduna sahip herhangi bir websiteyi saniyeler içerisinde WordPress temasına çevirin.HTML koduna sahip websitenizi WordPress’e çevirmeyi düşünüyorsanız bu uygulamayla birlikte çoğu zaman kaybettirici aşamayı hızlıca geçebilirsiniz. Sadece kodları yükleyin ve saniyeler içerisinde elinizde kusursuz, kullanışlı ve kusursuz bir WordPress temasına sahip olun!


5) Tilda Publishing⇒

Kod bilginiz olmadan harika bir internet sitesine sahip olun ve anlatmaya başlayın!Tilda Publishing, içerik oluşturmak üzerine oluşturmuş internet siteleri için kullanması makul bir araç. Amacınıza yönelik 170’ten fazla taslağı sayesinde tamamen düzenlenebilir bir websiteniz olmasını sağlıyor. Kod yazmayı bilmemenizi önemsiz kılacak şekilde bütün cihazlara uyabilecek şekilde sitenizi inşa edebiliyorsunuz. Blogunuz veya içeriğe yönelik herhangi bir çalışmanız için mükemmel olabilir!


6) XPRS⇒

Tam anlamıyla legoyla oynar gibi website oluşturmanızı sağlayacak bir araç.Eğer websitesi inşa etme işin kalkıştıysanız ve bütün bu işlemler size çok kafa karıştırıcı, yıldırıcı veya pahalı geldiyse XPRS bunu çözmek için var. Hem de eğlendirerek! Bir an önce aklınızdakini uygulamay koymak istiyorsanız, tam işinize göre preimum tasarımları güvenilir bir ev sahipliğinde kısa sürede elde edebilirsiniz. XPRS’in oluşturduğu temel bloklar sayesinde tam anlamıyla legoyla oynar gibi internet sitenizi oluşturabileceksiniz.


7) Grav⇒

Modern açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemi sayesinde websitenizi hızlıca inşa edin.Yazılıma biraz daha aşina olan geliştiriciler için yardımcı bir araç. Modern açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemi sayesinde daha hızlı internet sitesi oluşturmanızı sağlıyor. HTML kodlarının hantal yapısını çok daha kullanılabilir bir hale getirip hızlanmanızı ve daha çekici bir arka planda çalışmanızı sağlıyor.


8) Pivot⇒

Gerçek zamanlı sürükle bırak yöntemiyle HTML sayfalar oluşturun.Harika bir uyarlanabilirlikle, blok tabanlı ve çok amaçlı 70’den fazla özelleştirilmiş HTML 5 teması seçebildiğiniz bir araç. Dakikalar içerisinde websitenizi oluşturup, bütün ögeleri çok rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz.


9) Hype 3.0⇒

Kod bilginiz olmadan güzel HTML5 internet sitesine sahip olun. Animasyon temelli bu oluşum sayesinde işinize canlılık katabilirsiniz. Sadece ‘keydet’ butonuna basmanız yetiyor. O andan itibaren Hype sizin için bütün hareketlerinizi hesaplayıp ihtiyacınız olanı siziç için oluşturuyor. Sunumlar ve infografikler ve hareketli olmasını istediğiniz her alan için Hype sayesinde şaşırmaya hazır olun!


10) OnePager⇒

OnePager’la WordPress için temanızı oluşturun.Açık kaynak kodlarına sahip bu geliştirici sayesinde WordPress temanız üzerinde istediğiniz gibi düzenleme yapabilecek, SEO dostu düzenlemeyle çok daha erişilebilir hale geleceksiniz. Geliştirmeye tamamen açık bu sistem sayesinde aklınıza gelenleri anında uygulayabileceksiniz.


11) Webydo 2.0⇒

Geniş alanlı bir websitesi oluşturmak isteyen profesyoneller için…Webydo, herhangi bir kodlama deneyimine sahip olmayan kendi tasarımların sahip profesyoneller için yaratılmış. Bir tasarımcı için özellikle akılcı bir yöntemle yaratılmış içerik yönetim sistemi.


12) Bootstrap Studio⇒

Bootstrap altyapısı kullananlar için uyumlu bir oluşum.Bu masaüstü uygulaması sayesinde Bootstrap altyapısı kullanan geliştiriciler ve tasarımcılar işlerini çok fazla hafifletebilir. Rahat değişiklik özelliklerini kullanışlı arayüzünde istediğiniz gibi uygulayabiliyorsunuz. Ulaşılabilir çok sayıda özelliğiyle internet sitenizi en detaylı yönlerine kadar kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca yapımcı şirket HTML ve CSS konusunda da iş üstünde!


13) Evolero 2.0⇒

Etkinlik üzerine bir internet sitesi sahibi olmak isteyenler için biçilmiş kaftan olan Evolero 2.0, etkinlik öncesi, etkinlik sırası ve sonrası için tam hizmet veriyor. Evolero 2.0 sayesinde bilet satışından analizine kadar bir etkinliği tam anlamıyla yönetebiliyorsunuz.


14) CloudPress⇒

Kod bilginiz olmadan özelleştirilmiş WordPress temalarına sahip olun.CloudPress sayesinde klasikleşmiş WordPress temaları haricinde, ekibin sizin için üetmiş olduğu özelleştirilmiş temaları kullanarak, çok daha detaylı bir üretim sağlayabiliyorsunuz.


15) Picnic⇒

Sitenizi kurun ve 5 dakika içerisinde yayına sokun.Tam anlamıyla bir quick shot etkisi yaratan Picnic sayesinde tek sahip olmanız gereken şey bir alan adı. Hemen ardından çok hızlı bir şekilde sitenizi kurup yayına alabiliyorsunuz.

Kaynak

facebook-paylas2 new-twitter-paylas2

⇓ CEOtudent Facebook sayfasını takip etmeyi unutmayın ⇓

Kategoriler: Dijital, Girişimcilik

Yorumlar (0) Yorum Yap

/
Exit mobile version