2018 Film Önerileri

2018 Yılında vizyona giren aksiyon, gerilim, romantik ve bilim-kurgu kategorisindeki onlarca filmi bu listede bulabilirsiniz. 2018 Filmleri listesi‘ne aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu içerik de hoşunuza gidebilir: STAR WARS FİLMLERİ İZLEME SIRASI
2018 EN İYİ FİLMLER

1- Ayla (IMDB: 9.0) 

 

Film Kore Savaşı sırasında yaşanmış gerçek ve dram dolu bir hikayeyi konu alıyor. 1950 yılında ordunun görevlendirdiği Süleyman Astsubay savaş alanında küçük bir kız çocuğu bulur. Korkmuş ve çok tedirgin olduğu halinden belli olan yavrucak yetimdir. Gidecek hiç bir yeri olmayan 5 yaşındaki kızı komutan yanına alır ve Ayla ismini verir. Birliğin adeta neşesi olan bu küçük kız komutan ile baba ve kızından farksız olur. 15 ay sonrasında görev süresi bittiğinde ise karşısına engeller çıkacaktır. Yanına almak istediği bu küçük kız çocuğunu ne yazık ki prosedürleri aşamaz.

2- Avengers: Sonsuzluk Savaşı (IMDB: 8.7)

Yenilmezler film serisinin 3. devam filmi Avengers Sonsuzluk Savaşı filminde kahramanlarımız Dünyayı kurtarmak için aralarındaki sorunları bitirerek bir araya geliyorlar. Gezegenlere yayılmış farklı özellikteki taşların peşine düşen Thanos, dünyadaki nüfusu tehdit etmektedir. Süper kahramanlarımız Thanos’a karşı vereceği bu mücadelede başarılı olabilecekler midir?

3-Jurassic World: Yıkılmış Krallık (IMDB: 6.6)

Çocukluğumuzun filmi Jurassic Park serisinin kaçıncı filmi oldu bilmiyorum ancak 2015 yılındaki filmin devam filmindeki Jurassic World Yıkılmış Krallık filmi ile aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Claire ilk filmde yaşanan facianın devamında fikirlerini değiştirir ve bir organizasyona imza atar. Aktif bir yanardağın alanında bulunan dinazorlara yardım etmek için onları oradan tahliye etmelidir. Bu görev tehlikeli ve zordur. Tek başına bu işi yapamayacağına inanan kahramanımız bu işin ustası olan Owen Grady’den yardım ister. Bilim-Kurgu ve macera kategorisindeki film sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

4-Yedinci Hayat (IMDB: 6.9)

Güzel oyuncu Noomi Rapace’in başrolünde yer aldığı aksiyon ve gerilim dolu bilim-kurgu filmi Yedinci Hayat, dünyada artan nüfus nedeniyle her aile bir çocuk sahibi olabilmektedir. Ancak birbirlerinin aynısı yediz kız kardeş uygulanan bu politikayı saf dışı etmeyi başarır. Çocuk Tahsisi Bürosuna yakalanmadan haftanın yedi gününde yedi farklı kimlikte dolaşan kız kardeşler bu düzeni bozabilecek midir? Şiddetle tavsiye ettiğimiz bu filmi sizlerde sitemizden izleyebilirsiniz…

5-Deadpool 2 (IMDB: 8.1)

Listemize kaldığımız yerden devam ederken bir diğer aksiyon,macera ve bir o kadar da komedi dolu dakikaların yer aldığı Deadpool 2 filmi beni ne kadar tatmin etmese de sinemaseverlerden güzel bir puan almışa benziyor. Kaldığı yerden kahramanlıklarına devam eden Deadpool, sevgilisi Vanessa’yla mutlu bir birliktelik yaşamaktadır. Ne kadar süper kahraman olursa olsun sevgilisinin ölümüne engel olamayan bizim adam gelecekten gelen Cable ile dünyanın kaderini değiştirebilecek midir?

6-Başlat: Ready Player One (IMDB: 7.7)

Hem film, hem konu olarak farklı bir konuya sahip olan Başlat Ready Player One filmi aksiyon, macera ve bilim-kurgu kategorisinde sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Küçük yaşta ailesini kaybeden Wade Watts, teyzesinin yanında yaşamaktadır. Yaşadığı hayattaki sıkıntılardan dolayı kendisini farklı bir evren olan The Oasis adlı bir oyun evreninde zamanını geçirmektedir. Oyunun milyoner kurucusunun hayatını kaybetmesinden sonra açıkladığı bir sır ile tüm servetini bu oyundaki gizli anahtarları bulan kişilere verecektir. Steven Spielberg’ün yönetmen koltuğunda oturduğu filmi izlemenizi tavsiye ettiğimiz bir diğer film.

7-Rampage: Büyük Yıkım (IMDB: 6.3)

Davis Okoye rolünde başrol oyuncusu Dwayne Johnson, Primat uzmanıdır ve maymunlar ile görevi gereği çok iyi anlaşmaktadır. 2 yaşından beri bulup büyüttüğü George ile farklı bir bağa sahiptir hatta onunla iletişim kurup konuşmaya bile başlamıştır. Dünya dışında yapılan genetik bir deneyin olumsuz sonuçlanması nedeniyle dünya tehlike altına girmiştir. Farklı yerlere düşen genetik kapsüllere maruz kalan hayvanlar adeta birer canavara dönüşmüştür. Aksiyon dolu film Rampage Büyük Yıkım filmi listemizde izlenmesi gereken bir diğer film olarak sizlerle.

8-Labirent: Son İsyan (IMDB: 6.3)

Aksiyon dolu diğer bir film seriden oluşan Labirent Son İsyan filmi listemizde. Thomas labirenti yenmiş ve alev deneyine geçmiştir. İçeride kalan arkadaşlarını kurtarması gerektiğini düşünen kahraman onları kurtarmak için son şehre girecek ve ışıl tedavisinin bulunması için zorlu bir göreve atılacaktır.

9-Black Panther (IMDB: 7.5)

Kaptan Amerika ile beraber savaştıktan sonra vatanına geri dönen T’Challa gözlerden uzak teknolojik olarak üst seviyede bir ülkenin başına geçecektir. Ülke içindeki karışıklık ve tahtın varislerinin ortaya çıkması ile ülkesini bir arada tutmak savaşa girmesini engellemek için yardım alması gerekmektedir. Kara Panther filmi sizlere önerdiğimiz macera dolu diğer aksiyon filmi olarak listemizde.

10-Hadi Be Oğlum (IMDB: 7.3)

Listemizin 10. sırasındaki yerli dram kategorisindeki film Hadi Be Oğlum başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un bulunduğu hayatını balıkçılık yaparak geçiren Ali ile oğlu Efe’nin hikayesini konu alıyor. Diğer çocuklara nazaran farklı olan dış dünyaya ve babasına karşı iletişimsizlik problemi olan Efe’nin bu problemi çözmesi için elinden geleni yapacak olan Ali bunu becerebilecek midir?

11- Venom: Zehirli Öfke (IMDB: 7,1)

Genç ve hırslı bir muhabir olan Eddie Brock, simbiyotik canlılar üzerine araştırma yapan bir şirketin yaptığı kötü şeyleri ispat etmeye çalışırken, kazara simbiyotik bir yaşam formunun üzerine bulaşmasıyla Venom oluşmaya başlar.

Karakter ve film hakkında daha fazla bilgi edinmek için başlığa tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz: Venom Nedir, Kimdir? Marvel Evreninde Venom’un Yeri


Kategoriler: Kültür, Sanat

Yorumlar (0) Yorum Yap

/
Exit mobile version