Her Zaman İhtiyaç Duyacağınız 32 Verimlilik Uygulaması

Dışarıda sayısız verimlilik uygulaması bulunmakta, peki aralarından nasıl bir seçim yapmalıyız?

En iyi işletme, takvim, alışkanlık değişikliği ve hedef takibi uygulamalarını bulmak için Product Hunt’ı köşe bucak aradık. Umarız ki bu uygulamalar 2016 ve ilerisinde hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için size yardımcı niteliğinde olur.

Daydeed⇑: Size yapışacak alışkanlıklar üretin ve onları takip edin. Bu uygulama ödül/cezalandırma UX tasarımı ile sizi dürtmek için yapılmıştır.

Momentum⇑: Alışkanlıklarınızı iyi yönde değiştirmek için Jerry Seinfeld’in üretkenlik hilesini kullanın.(Don’t Break the Chain)

Productivity⇑: Kişisel zaman, hedefler ve alışkanlıkları takip etmek için güçlü bir uygulama. Günlük ve ömür boyu verimliliğinizi o gün hangi etkinlikten ne kadar yapmak istediğinizi sahiden yaparak hesaplayın.

Proud⇑: Bu uygulama popüler Pomodoro tekniği merkezli zamanlayıcılar kullanıp hayatınızın stresli anlarında baskıyı azaltarak size büyük hedefleri gerçekleştirmek için görevleri bölme konusunda yardımcı oluyor.

Moodnotes⇑: Ruh halinizi yakalayın ve düşünce alışkanlıklarınızı geliştirin.

Habit List⇑: Aynı anda birden fazla alışkanlık değimini takip edin ve alışkanlık değişim trendlerinizi keşfedin.

iOS için Productivity⇑: Bu güçlü takip uygulaması ile hayatınızı organize edin ve harika alışkanlıklar kurun. Ayrıca özellikle gösterişli ikonlar ve renk paletleri hayranıysanız çarpıcı bir UX’e sahip.


Todoist⇑: Eğer basit ve aynı zamanda başkaları ile işbirliği yapmanıza olanak sağlayan bir yapılacaklar uygulaması arıyorsanız, bu uygulama bakmaya değer. İşinizi gören minimalistik bir tasarıma sahip bu uygulama görevlerinizi kontrol altında tutmanıza izin veriyor.

Asana⇑: Asana birden fazla kullanıma ev sahipliği yapabileceğiniz uygulamalardan birisi. Görüşmeler, görevler, teslim tarihleri ve satış rakamlarından internet gelişim hatalarına kadar çoğu etkinlik için verimlilik takibi yapabilirsiniz. Asana işbirlikçi çalışmayı çok kolay hale getiriyor.

Pomotodo⇑: Bu geniş iş-akışı yönetimi uygulaması size; fikir toplamanıza, görevleri takvimlemenize, görev bitirmenize ve görev geçmişine göz atmanıza izin veriyor.

FocusList⇑: Gününüzü planlamanızı, odaklanmış vaziyette kalmanızı sağlayan ve verimliliğinizi ölçmek için bir uygulama.

Trello⇑: Bu uygulama gruplar için proje yönetimi ve bireyler için de yapılacaklar listesi olarak ikiye ayrılıyor. Projelerinizi organize ve takip etmek için yapmanız gereken tek şey uygulamanın ‘kartlarını’ gerekli listelere sürükleyip bırakmanız.

Whiteboard⇑: Günlük görevlerinizi yönetin; ister müşterilerinizle ve meslektaşlarınızla bir proje hakkında görüşmek ister kişisel işlerinizi yönetmek olsun.

Taco⇑: Bu birleşik görev listesi uygulaması ile Evernote, Asana, Todoist, Trello gibi 40’tan fazla uygulamadan yapılacaklarınızı tek ekranda görün.


Paper 3.0⇑: Paper; resimlerin üzerine çizim yapmanıza, şemalar, grafikler ve taslaklar yaratmanıza ayrıca kontrol listeleri gibi notları da kolayca yaratmanıza izin veriyor. Şu ana kadar ‘kalem-kağıt’ alışkanlığının teknolojiye daha iyi yansıtıldığı bir uygulama görmedik.

Plan⇑: Bu uygulama görevlerinizi, notlarınızı ve toplantılarınızı tek bir yerde senkronize etmenize izin veriyor ve size verimliliğinizi arttırmanız için kesin olarak neye ne kadar zaman harcamanız gerektiği konusunda bir bilgilendirme sağlıyor. Gününüzü daha etkili planlamanız için güzel bir ürün.

Evernote⇑: Eskilerden ve aynı zamanda en iyilerinden. Eğer tüm notlarınızı, sunumlarınızı ve favori makalelerinizi tek bir yerde depolamak istiyorsanız, Evernote sınıfının en iyisi.


RescueTime⇑: Günlük verimliliğiniz ve alışkanlıklarınız hakkında analitikler.

Timely⇑: Timely; takvimlemeyi ve zaman takibi yapmayı olması gerektiği kadar basit hale getiriyor, özellikle bağımsız çalışanlar için oldukça kullanışlı.

Instant 3.0⇑: Hayatınız için Google Analitikleri. Seyahat ederken, telefondayken, uyurken, spor yaparken tüm bunlara ve bunun gibi aktivitelere ne kadar vakit harcadığınızı takip edin.

Focuster⇑: Yapılacaklar listeniz ile boş vakitlerinizi senkronize ederek etkinliklerinize öncelik verin.

Trackr⇑: Internet sitelerinde ne kadar vakit harcadığınızı takip edin.


Zapier⇑: Bu uygulama o kadar güçlü ki 500’den fazla uygulamanızı birbirine bağlamanıza izin veriyor. Örneğin; Google tablolarından Trello kartları hazırlayın, yaklaşan Google Takvim etkinliklerini bir Slack kanalına yükleyin ve otomatik olarak MailChimp kampanyalarını LinkedIn profilinizde paylaşın.

Workflow⇑: iPhone ve iPad’de yaptığınız tüm günlük işleri otomatik hale getirin.

CheatSheet⇑: Mac klavye kısayollarını o anki uygulamada kullanmanıza izin veren bu uygulama ile tonlarca saatten tasarruf edeceksiniz.


Self Journal⇑: Bu 13 haftalık defter size gününüzü saati saatine hesaplamak için boşluklar verirken bir yandan da takdir ettiğiniz şeyler, büyük kazançlarınız ve öğrendiğiniz şeyler hakkında yazılar yazmanıza imkan sağlıyor. Eğer bir planlayıcı ve düşüncelerinizin yansıması olarak ikiye ayrılacak bir şey arıyorsanız bu uygulama sizin için harika olacaktır.

Productivity Planner⇑: Bu bir görev merkezli planlayıcı. Her gün size o günün 3-5 görevini önem sırasında yazmanız ve onları tamamlamanız için boşluk veriliyor. Her haftanın sonunda o haftaki tamamlanmış görevlerinizi, kazançlarınızı ve öğrenilmiş derslerinizi düşünmeniz için de size bir tane ‘haftalık inceleme’ veriliyor.

PowerSheets⇑: Bu kasıtlı hedef koyan çalışma kağıtları sizi yıl boyunca odaklanmış ve verimli tutacaktır. Bu çalışma kağıtları hedeflerinizi ve hayallerinizi daha yüksek bir seviyede planlamak için eğlenceli bir yol.


Blinkist⇑: Kimsenin kapaktan kapağa istediği kitabı okumaya zamanı yoktur. Blinkist binin üzerinde çok satan kurgusu olmayan kitaplar için CliffsNotes görevi görüyor. Yani uzun soluklu kitap metinleri yerini sadece ana fıkrin işlendiği önemli kısımların oluşturduğu özetlere bırakıyor ve tüm bu kitapların her birini sadece 15 dakikada okumanıza yarıyor. Merak etmeyin, sır tutabilirler 😉

Momentum⇑: Yeni sekme sayfanızı hedefleriniz ve ilham verici alıntılar ile değiştirin.

Kaynak.

facebook-paylas2 new-twitter-paylas2

⇓     CEOtudent Facebook sayfasını takip etmeyi unutmayın     ⇓

Kategoriler: Dijital, Yaşam

Yorumlar (0) Yorum Yap

/