2021’de Başımıza Neler Gelecek? İşte Türk Astrologların İlginç Kehanetleri ve Tahminleri

Popüleksi

Popüleksi

gündemsel konuları özetliyorum

Çok tuhaf bir yıl geçirdik. Salgın, deprem ve daha birçok facia gördük, yaşadık. Bunun da üzerimizde yarattığı etkileri muhtemelen yıllar boyunca taşıyacağız. Hepimiz bu yaşanan kötü olayları geride bırakmak, daha iyi bir yıla başlangıç yapmayı bekliyoruz.
2021 nasıl olacak? Beklediğimiz kadar iyi geçecek mi? Yoksa 2020’yi aratmayacak cinsten mi olacak? Bilemiyoruz. Birlikte yaşayıp göreceğiz.
Ama astrologlar 2021 bazı kehanetlerde bulunuyorlar? Peki nedir bu kehanetler? Birlikte bakalım.




Önce Astrolog Şebnem Eksib’in öngörülerine bakalım

“#2021 de Kişisel alanlarımız öne çıkıyor. Güçlenme ve kendi gücümüzü fark etme senesi. Biten yılın durgun ve içe kapanmaya zorlandığımız etkileri yok, daha aktif olacağız ancak kişisel becerilerin, kendi gücümüzün önemini daha da net anlama döngüsünden de geçeceğiz…”



“Enerji sektöründe değişim yılı… Yeni enerji sistemleri daha vurgulu olacak…Maskeler bu yıl da var, Mart sonunda virüs aniden bitebilir tabi yeni bir mutasyon çıkmazsa, malum aşıya da epey yatırım yapıldı… Yılın ilk 3 ayı çok hareketli olacak… “

“Suikast ve benzeri olaylar gündemi çok etkin tutacak gibi görünüyor. Vatikan’da bir suikast olabilir, Papa’ya saldırı, ünlü kişilere suikastlar gündeme şok dalgalar yayabilir. Finansal dönüşümlerin başlama senesi…Kuraklık ve gıda sorunları öne çıkabilir…”

“2021 nelere dikkat çekiyor bir göz atalım…Yılın sayısı 5… Özgürleşme ihtiyacı artacak, sokak hareketleri ve halk hareketleri açısından etkin bir sene… Fransa, Almanya, Amerika sosyal hareketlenme açısından ilk adımların atıldığı ülkeler olacak…”
Kendisinin Twitter profilne buradan ulaşabilirsiniz.




Astrolog Elvan’ın biraz daha pozitif yorumlarda bulunuyor

“Sahibkıran döngüsü başladı. Satürn Uranüs karesi büyük düzenleri yıkacak. Hiçbir şey 2020 öncesi gibi olmayacak. Alışın. 2021 isyan ve başkaldırı yılı”

Kendisinin Twitter profilne buradan ulaşabilirsiniz.




Astrolog Dinçer Güner’in ise daha detaylı tahminleri var.

“İşte bu yeni başlayan döngü ekonomik olarak büyük devrimleri de beraberinde getirecektir. Kapitalist sistemin artık gücünü kaybetmesi ve sosyalizme doğru yolculuk başlayabilir bu yeni dönem ile birlikte.”

“ekonominin de giderek dijitalleşeceğini düşünmek, kripto paralarla kurulacak olan yeni bir düzenden bahsetmek pekte yanlış olmaz. Hava dönemi herkesin sistem içinde eşit olduğu bir düzen sisteminden bahseder. Ve biz bunu tüm dünyada deneyimlemeye başlayacağız.”



“Hava elementi dönemi ile birlikte hızla dijitalleşecek dünya ile birlikte artık kanunlarında yapıları teker teker değişmeye başlayacak. Djital platformların ya da diğer tüm dijitalleşen sistemler için yeni kanunlar oluşmaya başlayacak.”



“Ve artık bilginin güç olduğunu, bilginin önemli olduğunu hatta “Data”nın önemli olduğu bir döneme doğru hızla gidiyoruz. Artık parayı elinde tutan değil, veriyi elinde tutanlar güçlü olacak.”

“Kişilere daha fazla özgürlük ve hak tanınacak; bu uğurda eski ve baskıcı kanunlar kaldırıp yenilikçi yasalar çıkarılacak. İnsanlar din, ırk, cinsel yönelim gibi farklılıklarından dolayı yıllarca uğradıkları ötekileştirmelerin artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz.”



Flood’un tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
Kategoriler: Gündem

Yorumlar (0) Yorum Yap

/